netflix juni spin-off 13 reasons why

Deze films en series staan in juni op Netflix

Een nieuwe maand, betekent een hele hoop nieuwe films en series op Netflix. Yay! Wij verzamelden de leukste releases op Netflix in juni. Welke ga jij allemaal kijken?

Series

Keeping Up With The Kardashians

Finally! We kunnen vanaf deze maand genieten van seizoen 1 t/m 4 van onze fave real life serie Keeping Up With The Kardashians. En al die seizoenen bestaan uit meerdere afleveringen dus genoeg bingewatch materiaal! Kijk even hoe jong iedereen hier is en hoe anders ze eruit zien. Funny!

13 Reasons Why

Het vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why is vanaf morgen (5 juni) te zien op Netflix. We zien hoe de studenten hun laatste jaar afronden en zich voorbereiden op hun diploma, maar dat gaat natuurlijk niet vlekkeloos. Zullen de secrets uit seizoen 3 naar voren komen, of blijven ze voor altijd geheim?

Dating Around

Het tweede seizoen van de serie Dating Around komt vanaf 12 juni op Netflix. In elke aflevering gaat één single person op vijf blind dates met als doel om een tweede date te scoren. Fun!

Films op Netflix in juni

Feel The Beat

Wanneer April het niet gemaakt heeft op Broadway besluit ze terug te keren naar de stad waar ze vandaan komt. Ze gaat daar een groep jonge dansers trainen die binnenkort een belangrijke, grote wedstrijd hebben. Loopt het goed af? Je kunt het vanaf 19 juni zien op Netflix.

Bridget Jones’s Baby

Onze fave funny girl is back! In het derde deel van Bridget Jones zien we hoe de clumsy, single girl Bridget zwanger blijkt te zijn, maar ze weet niet van wie. Oh oh… Deze ultimate romcom staat vanaf 8 juni op Netflix.

La La Land

Shame on you als je deze romantische klassieker nog niet gezien hebt. In La La Land worden beginnend actrice Mia en jazzpianist Sebastian verliefd op elkaar. Wanneer hun carrières van de grond komen, moeten ze bedenken hoe ze verder gaan met hun relatie. Komt het goed? De film zit vol prachtige muziek en we krijgen instant zin om te dansen. La La Land is een echte klassieker die je gezien moet hebben!

Lees ook:

Beeld: David Moir / Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke film/serie ga jij sowieso kijken?

Gerelateerde artikelen