Moxie.

Deze films en series verschijnen in maart op Netflix

De nieuwe maand is alweer begonnen en dat betekent nieuwe shows en films op Netflix! Dit is wat je in maart kan verwachten op de streamingdienst.

Moxie

Geïnspireerd door een zelfverzekerde vriendin en de rebelse verhalen van haar moeder publiceert een verlegen 16-jarige anoniem een boekje over seksisme op haar school. Doe mee met de revolutie en kijk Moxie vanaf vandaag op Netflix.

Yes Day

Deze supergrappige familiefilm is een echte must see! In deze film heeft het gezin, waarvan de moeder meestal nee zegt, een yes day. Op deze dag mogen de ouders alleen maar ja zeggen. Dit zorgt voor bizarre avonturen. Deze film is vanaf 12 maart te zien.

The One  

Volgens deze spannende serie kun je in de toekomst via een DNA-test je soulmate vinden. Dat is alleen not easy en er komt veel bij kijken… Check de serie vanaf 17 maart op Netflix.

A Week Away

Op 26 maart komt deze superleuke musical op Netflix. In A Week Away waagt een tiener met problemen de sprong in het diepe en gaat naar een zomerkamp. Hier vindt hij onverwachts liefde, vrienden en een thuis.Dans en zing lekker mee en kom helemaal in die zomersfeer!

Doe ook deze quiz: Welke girl uit To All The boys ben jij?

ANNE+

In deze serie verhuist Anne naar een nieuwe stad, maar daar komt ze haar oude vlam tegen. Het roept herinneringen op en ze denkt aan alle relaties die ze heeft gehad. De twee seizoenen van ANNE+ staan vanaf 4 maart op Netflix.

Beeld: NETFLIX © 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen