Monster mei netflix

Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

Ben jij alweer door alle films en series heen op de streamingdiensten? Geen probleem, want het is mei en dat betekent nieuwe content op Netflix! Wij hebben de leukste films en series voor jullie op een rijtje gezet. Enjoy!

Pokémon Detective Pikachu

In een wereld waar mensen en Pokémon naast elkaar bestaan, werkt een elektrisch geladen superspeurder samen met de zoon van zijn vermiste partner om de zaak op te lossen. Kijk deze film vanaf 6 mei op Netflix.

Jupiter’s Legacy

Ze zijn de eerste generatie superhelden, maar als ze de taak doorgeven aan hun kinderen neemt de spanning toe. Gaat dat wel goed komen? Vanaf 7 mei kun je deze sci-fi serie kijken op de streamingdienst.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Het is de ‘Man of Steel’ tegen de ‘Caped Crusader’ wanneer Batman bedenkingen heeft over de toenemende macht van Superman. Kom erachter waar Lex Luthor gebruik van maakt… Deze supergoede en spannende film staat nu eindelijk op Netflix.

Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding

Vanaf vandaag kun je deze leuke film kijken over een schrijfster die het liefst haar baan op wil zeggen. Ze besluit toch te blijven wanneer ze voor een opdracht wordt gekoppeld aan een superknappe fotograaf.

Monster

Een getalenteerde tiener is betrokken bij een overval die uitdraait in een moord. Hij moet vechten voor zijn onschuld tegen een strafrechtsysteem dat hem al heeft veroordeeld. Je kunt deze misdaaddrama bekijken vanaf 7 mei.

It Chapter Two

Het superspannende tweede deel van deze horrorfilm komt vanaf 15 mei op Netflix. In dit deel is het 27 jaar later en The Losers Club moeten terugkomen naar het stadje om af te maken waar ze mee begonnen zijn …

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle krijgen een documentaire op Netflix

Beeld: David Devlin, Netflix © 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen