black lives matter Netflix films codes beeldkwaliteit omlaag Party Netflix account niet meer delen

Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

Kijk jij ook elke keer maar weer dezelfde serie en denk je alles gezien te hebben op Netflix? Not anymore! Zie hieronder een lijstje met alle nieuwe series en films die in oktober op Netflix komen.

Emily in Paris – 2 oktober

Yay! De nieuwe serie Emily in Paris is vanaf 2 oktober te zien op Netflix. De serie volgt de ambitieuze marketingmanager Emily (Lily Collins) uit Chicago. Emily krijgt onverwachts haar droombaan in Parijs aangeboden en krijgt zo een heel nieuw leven. Emily’s nieuwe leven in Parijs zit vol met avonturen en verrassende uitdagingen terwijl ze probeert haar Franse collega’s voor zich te winnen en vrienden te maken. En dan raakt ze ook nog verwikkeld in een aantal nieuwe romances…

Documentaire BLACKPINK – 14 oktober

OMG! BLACKPINK heeft hun eigen documentaire op Netflix. Op 14 oktober vertellen onder andere Jennie, Rosé, Lalisa en Ji-soo hun verhaal. In de documentaire krijg je een kijkje achter de schermen en vertellen ze hoe ze als girlband zo ver zijn gekomen.Kun jij ook niet wachten?

Love Like The Falling Rain – 15 oktober

De romantische dramafilm Love Like The Falling Rain laat het verhaal zien van een jonge guy die worstelt om zijn gevoelens voor zijn beste vriendin te verklaren. Uit angst voor een afwijzing, zegt hij niks en ziet hij haar verliefd worden op een andere jongen. Loopt dit verhaal nog goed af, denk je? Bekijk het vanaf 15 oktober op Netflix.

Unsolved Mysteries – 19 oktober

Houd jij ook zo van misdaadseries? Dan is deze nieuwe serie helemaal jouw ding! De makers van Stranger Things hebben een nieuwe serie genaamd Unsolved Mysteries. Als kijker krijg je de uitdaging om nieuwe mysteries op te lossen, aanwijzingen te volgen en zaken op te lossen. Klinkt spannend hè?Vanaf 19 oktober is het eerste seizoen te zien op Netflix.

Lees ook:

Beeld: Unsplash / Bron: Filmvandaag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: After we collided komt 8 oktober officieel pas in de bioscoop uit in Nederland. Het is toch onmogelijk dat het dan ook op Netflix komt 8 oktober?! Plus in Amerika komt de film pas 23 oktober uit. Normaal komt de film na releasedatum pas over een jaartje op Netflix. Hebben jullie het verkeerd of klopt dit echt?
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen