Hollywood

Deze kinderen van bekende celebs maken het nu zelf ook in Hollywood

Ze hebben hun acteerskills of preformence vast van hun ouders, want deze 5 kiddo’s van celebs maken het zelf ook in Hollywood!

1. Willow Smith

Willow Smith (jup, de dochter van Will Smith en zus van Jayden Smith) ging in 2010 viral met haar song Whip My Hair en kwam zo Hollywood binnen. Maar haar werk samen met moeder Jada Pinkett en oma Adrienne Banfield-Jones waardoor Willow écht bekend werd dankzij de show Red Table Talk. Willow heeft hier bewezen dat ze niet alleen knap is, maar ook slim en wijs! En zingen, dat doet ze nog steeds!

 

2. Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham is de zoon van de internationale voetbalspeler David Beckham en ex-Spice Girl Victoria Beckham. Op 20-jarige leeftijd brak Brooklyn in Hollywood door als model en influencer.

 

3. Emma Roberts

Met Julia Roberts als tante en Eric Robert als vader, heeft Emma Robert heel wat Hollywood genes. Ze heeft al in heel wat films en series gespeeld zoals We’re the Millers en Scream Queens en we zien haar regelmatig nog verschijnen in nieuwe films, zoals in de nieuwe Netflix kerstfilm Holidate

 

4. Thomas Brodie- Sangster

Het is misschien dan niet z’n vader, maar zijn (achter)oom is niemand minder dan Hugh Grant! Thomas is al vroeg begonnen met acteren en ken je van verschillende bekende films als Love Actually, Nanny McPhee en The Maze Runner en sinds kort is hij ook te zien in de miniserie The Queens’ Gambit op Netflix.

5. Hero Fiennes-Tiffin

Allebei z’n ouders zijn scriptschrijvers, maar zijn acteerskills en Hollywood doorbraak heeft ‘ie toch echt te danken aan zijn oom die we kennen als Voldemort. Maar dat Hero het heeft gemaakt in Hollywood, is iets wat zeker is!

 

Lees ook:

Beeld: Instagram @willowsmith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen