Bella Thorne

Deze series en films moeten in Nederland uitkomen!

Niet alle awesome series kunnen we in Nederland zien en dat is supersad. Maarreh, Hollywood lees je mee? Want deze serie’s moeten, we herhalen moeten, in Nederland uitkomen.

Break My Heart 1000 Times

Have a very silly day ❤️

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

De cute Bella Thorne heeft een nieuwe filmrol te pakken! Ze gaat in de supernatural thriller Break My Heart 1000 Times spelen! In de film is te zien dat door een apocalyptische aanval de wereld na negen jaar is overgenomen door geesten. Enneh, begin maar alvast te fangirlen, want The 100-acteur Richard Harmon, aka John Murphy, is ook te spotten in de movie! YAS!

Grease!

https://www.instagram.com/p/BClwF9QlEgt/?taken-by=gogrease

Is it just us, of is Grease een van de beste films ever? Een tijdje geleden hebben ze een nieuwe versie gemaakt met niemand minder dan Vanessa Hudgens, Carly Rae Jepsen en DNCE! Grease: Live is nooit in Nederland uitgezonden en daar willen we verandering in brengen! Want dan kunnen we ein-de-lijk een mini-marathon houden met de oude en de nieuwe film!

Famous in Love

https://www.instagram.com/p/BT4k5r0AoIs/?taken-by=bellathorne

Need more Bella? Dan is deze voor jou! Want de girl shinet ook in de nieuwe serie Famous in Love! Ze speelt hierin Paige Townsen, een student die ineens beroemd wordt en struggelt met haar normale en famous life. Enneh, best of all, de serie is geschreven door I. Marlene King, de schrijfster van Pretty Little Liars! O-M-G! Nu kunnen we écht niet meer wachten tot de we de serie kunnen zien!

Dirty Dancing

"You look wonderful out there." #DirtyDancing

A post shared by Dirty Dancing (@dirtydancingtvevent) on

Niet alleen Grease heeft een remake gekregen, ook de love story Dirty Dancing is helemaal vernieuwd! Dit keer speelde de Scream Queen-actrice Abigail Breslin, Sarah Hyland en Shane Harper een rolletje in de hotte film! In deze movie wordt geflirt, gedanst én gezongen. Wat wil je nog meer? Daarom moeten we Dirty Dancing asap op onze tv zien!

CHECK OOK: Test it: welke tv-squad zijn jouw vriendinnen en jij?

Beeld: BrunoPress, Instagram (Bellathorne,Gogrease,DirtyDancingtvevent,Richardsharmon)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke serie of film wil jij zien?

  • christina_milian_daisy89
    Daisy Verboort
    Reactie: Famous In Love!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen