niall horan demi lovato

What if… deze single celebs gaan daten? 

Of course houden we jullie altijd op de hoogte van de laatste celeb couples. Maar, stiekem is het ook heel leuk om te fantaseren over single celebs die mogelijk met elkaar kunnen daten! Check hier onze ships.

niall horan demi lovato

Niall Horan ♥ Demi Lovato

Why: Niall heeft al jarenlang een crush op Demi en in 2012 zei Demi dat ze Niall ook wel ziet zitten. Op dit moment zijn ze allebei single, dus wat houdt ze tegen?

Hoe ontmoeten ze elkaar: Tijdens een afterparty van een award show. Ze stappen op elkaar af en beginnen meteen te praten.

Blijven ze bij elkaar? Ja, natuurlijk! Niall heeft gezegd dat hij graag in Ierland wil wonen en Demi wil voor haar boy met alle liefde mee verhuizen.

kj apa katherine langford

KJ Apa ♥ Katherine Langford

Why: KJ komt uit Nieuw-Zeeland en Katherine uit Australië dat is iets dichterbij elkaar dan Australië en Amerika. Ze zijn allebei upcoming acteurs, superfunny en ze houden allebei van muziek. Perfect match!

Hoe ontmoeten ze elkaar: De twee ontmoeten elkaar in het vliegtuig. Ze zitten naast elkaar en kunnen niet stoppen met praten. Cute!

Blijven ze bij elkaar? Als ze er moeite voor doen wel,  maar easy zal het niet worden. 13 Reasons Why wordt in Amerika gefilmd, terwijl Riverdale in Canada wordt gefilmd. Dus ze zien elkaar niet zo vaak.

justin bieber bella hadid

Justin Bieber ♥ Bella Hadid

Why: Justin heeft al veel modellen gedatet en Bella houdt wel van bad boys. Hallo, waarom zijn deze pretty peeps nog geen setje?!

Hoe ontmoeten ze elkaar: Tijdens het uitgaan. Justin en Bella zijn toevallig in de zelfde club en allebei in de V.I.P. booth. Na een aantal drankjes raken ze al snel aan de praat.

Blijven ze bij elkaar? Nope, want Justin is een womanizer en Bella kan daar niet tegen. Hierdoor wordt het een korte relatie. #Sorrynotsorry.

charlie puth camila cabello

Charlie Puth ♥ Camila Cabello

Why: Als de twee samen een song  maken, zou dit sowieso supermooi klinken! En daarnaast zijn ze ook allebei échte party animals waardoor ze samen de vetste feestjes kunnen organiseren.

Hoe ontmoeten ze elkaar: In de studio. Camila en Charlie nemen allebei een song op in dezelfde studio. Hoe toevallig?!

Blijven ze bij elkaar? Charlie heeft al een aantal girlfriends gehad, maar met Camila heeft hij een goede klik en ze blijven zeker voor een aantal jaar bij elkaar.

Hoodie time!

[shoppable_snippet id=1cf8]

LEES OOK:

Beeld: Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij het eens met onze ships?

Gerelateerde artikelen