Watch out voor de queens! Het is vandaag dé dag van de tiara, maar sommige celebs zouden het liefst elke dag een kroontje opdoen…

Kylie Jenner

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Oké, ken je de bijnaam King Kylie? Die heeft de girl voor zichzelf bedacht! Haar ex-boyfriend Tyga’s bijnaam was King Gold Chains, dus waarschijnlijk vond ze dit wel een cute match. Maar haar nickname is niet het enige prinsessengedrag.

Er wordt gefluisterd dat Kylizzle een ware diva is. Toen de girl werd uitgenodigd voor de Ellen Show, had ze van tevoren een mental breakdown omdat ze een grotere kleedkamer én haar eigen make-up squad wilde. Ook moest haar auto op de vip-plek staan, omdat ze écht geen zin had om te lopen…

Ariana Grande

see you in one week, my loves #dangerouswomantour

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ari is niet alleen een dangerous woman, maar ook een dangerous queen! Rumour has it, dat de papz alleen haar linkerkant mogen fotograferen.

Ook zijn er foto’s uitgelekt waarop te zien is dat A. wordt opgetild, zodat ze niet zelf naar haar concert hoeft te lopen. Maar let’s be honest, als wij Ariana Grande zouden zijn, dan lieten we ons overal naar toe dragen.

Nicki Minaj

https://www.instagram.com/p/BTF0Mp6BCox/?taken-by=nickiminaj&hl=nl

Ook Nicki Minaj wordt verdacht van queen behavior! Zo maak je de girl alleen blij met roze en witte rozen, want rode zijn echt not done!

Ook houdt ze van geurkaarsen, maar wel alleen de candles die naar gebakken koekjes ruiken. Er wordt zelfs gezegd dat Nicki per se een speciaal merk wc-papier wil tijdens haar concerten…

Katy Perry

https://www.instagram.com/p/BS2FUU1jT3F/?taken-by=katyperry&hl=nl

Ook Katy Perry is een echte queen. Mocht je namelijk ooit de chauffeur van KP zijn, dan mag je haar absoluut niet aankijken en al helemaal niks tegen de zangeres zeggen. Dat staat in een document wat al haar drivers krijgen.

En benieuwd wat er op Katy’s rider staat? De zangeres wilt dat er altijd vloerlampen, bloemen (maar def geen anjers), een roze regisseursstoel met haar naam erop en bevroren aardbeien aanwezig zijn!

LEES OOK: Test it: Welke Ariana Grande ben jij?

Beeld: BrunoPress.