Er zijn in Nederland superveel leuke YouTubers, die elke week awesome vids posten. Maarreh, niemand heeft toch tijd om ál die kanalen te volgen? Daarom check je hier de leukste vids van afgelopen week!

Real of fake?

Je kent YouTuber Gio vast wel van zijn pranks en game vids. Maar deze week kwam er ineens een ander soort filmpje op zijn kanaal. De boy heeft namelijk een tatoeage laten zetten én filmt de reactie van zijn moeder! Sommige kijkers denken dat het een grapje is, maar wij vinden de tattoo er wel heel echt uit zien…

Vet lang!

We love vlogs! Het liefst kijken we elke dag naar een vid van onze fave stars! Maak wat tijd vrij, want de vloggers Saske en Alwin van het kanaal Vet Gezellig hebben wel een hele lang vlog geüpload! De twee zijn happy together en dat is te zien in hun weekvlogs. Elke maandag uploaden ze een nieuwe vid en deze week was het tijd voor de 100ste. Dat vierden de twee met een vlog van 1 uur en 24 minuten! OMG!

Love story

Jill van het kanaal Croco Jill heeft al megalang een relatie met YouTuber Milan Knol. Enneh, zeg nou zelf, de twee zijn toch echt #couplegoals? Dat is ook te zien in de nieuwe vid van Jill, waarin de lovers alle deets geven over hun eerste gesprek, ontmoeting én zoen! Cute!

Funny Kalvijn!

Wij gaan altijd he-le-maal stuk om Kalvijn! Hij post awesome vids en deze week maakte hij er ook weer iets creatiefs van. Hij gaf verschillende YouTubers een andere stem en veranderde daardoor heel de video. Niet iedereen was hier heel blij mee…

Sing-a-long!

YASSS! Het is tijd voor Furtalen! Rutger Vink, aka Furtjuh, zingt in deze awesome serie Engelse nummers in het Nederlands. Hij furtaalt in deze vid Sign of The Times van Harry Styles, Swalla van Jason Derulo en There’s Nothing Holdin’ Me Back van Shawn Mendes. Sounds good, Rutger!

LEES OOK: Dilemma op dinsdag: voor welke YouTuber-life ga jij?

Beeld: BrunoPress