Er zijn in Nederland superveel leuke YouTubers, die elke week awesome vids posten. Maarreh, niemand heeft toch tijd om ál die kanalen te volgen? Daarom check je hier de leukste vids van afgelopen week!

Confident girl

YAS! Queen Vera Camilla heeft een supermooie vid geüpload! De video gaat over haar zelfbeeld, body en een gelukkig leven. Vroeger dacht Vera namelijk dat ze pas écht happy was als ze heel dun zou zijn, maar dat vindt ze nu niet meer! De beauty is op dit moment gelukkiger dan ooit. You go, girl!

Vrijdag verrassingen!

De boys Robin en Bart van het kanaal BENR zijn superblij met hun abonnees en dat willen ze graag laten zien! Elke vrijdag uploaden ze een ‘vrijdag verrassingen’ waarin ze een geheim cadeautje uitpakken, testen én weggeven aan een subscriber. Vrijdag was het eindelijk tijd voor de eerste aflevering en die is superfunny geworden! Check it out.

Brothers

Cuteness alert! Hottie Jeroen v Holland nam weer een Snapchat Q&A op. Dit keer samen met zijn schattige broertje Lars! De twee laten weten wat ze van fuckboys vinden, wanneer ze voor het eerst gezoend hebben en of ze liever naar McDonald’s of KFC gaan. Deze video wil je zien!

Knolpower!

De grootste YouTuber van Nederland, aka Enzo Knol, heeft eindelijk verklapt waar zijn awesome Knol Power-logo vandaan komt. In een korte vid legt de boy namelijk het hele proces aan de hand van een cute animatie uit. We like!

Ma Mo Milkshake!

Ken jij de milkshakes vlogs van YouTuber Mert nog? Een aantal jaren geleden nam de boy ze altijd op met nummer 1 YouTuber Dylan Haegens en de vids waren megagrappig! Mert vond het wel weer eens tijd voor een old school vid en dit keer was zijn vriendin Teske aan de beurt. De video is so cute en grappig geworden! Enneh, zeg nou zelf, Mert en Teske zijn toch de ultimate #couplegoals?

LEES OOK: Throwback Thursday: guess the cute YouTuber

Beeld: BrunoPress