Er zijn in Nederland superveel leuke YouTubers, die elke week awesome vids posten. Maarreh, niemand heeft toch tijd om al die kanalen te volgen? Daarom check je hier de leukste vids van afgelopen week!

Anna vs. Lil’ Kleine

YouTube queen Anna Nooshin heeft voor haar serie Yes Man een vid met hottie Lil’ Kleine opgenomen! De twee gingen allebei helemaal uit hun comfortzone and we like that! De rapper had nog nooit geschilderd en moest daarom een portret van Anna in lingerie maken. Wat vind jij van het eindresultaat?

Prank!

De boys van StukTV hebben aflevering 2 van hun nieuwe serie Huis op Stelten geüpload met niemand minder dan Laura Ponticorvo! We kunnen al vaak binnenkijken bij de YT-stars, maar StukTV doet daar nog een schepje bovenop!? Toen Laura een dagje weg was, hebben ze heel haar woonkamer omgetoverd tot vakantiestrand… Check de vid om te zien wat Lau’s reactie was!

Eindelijk terug!

YAS! Monica is back! De girl nam een vlogpauze, omdat het allemaal iets te druk werd. Maar gelukkig kunnen we nu weer genieten van haar vlogs. ‘Cause let’s be honest, wat moeten we zonder de dagelijkse vids van beauty Mo?

Mascha Planner

Ben jij ook he-le-maal obessed met planners, agenda’s en opschrijfboekjes? Then this one is for you! Mascha van de kanalen Beautygloss en Vloggloss bracht eerder al haar 2e boek uit en verrast ons nu met haar eigen planner! Ze maakte hierover een lange vid en liet alle bladzijdes, stickers en andere extra’s zien! We want it!

Velvet

Concentrate is superhot! Maar there’s more, want het kanaal heeft namelijk bekend gemaakt dat ze beginnen met het tweede kanaal Concentrate Velvet! Hier posten ze video’s over fashion, beauty, lifestyle én entertainment. En bij een nieuw kanaal horen nieuwe hosts. Onder andere Bibi Brijman en Sophie Milzink gaan de filmpjes maken! Wij zijn geabonneerd!

Music meisje

Meisje Djamila heeft een nieuwe music video uitgebracht! We kennen haar natuurlijk allemaal van de funny filmpjes, maar ze is ook druk bezig met haar muziekcarrière.  Een aantal maanden geleden konden we al genieten van de eerste song Brickwall, maar nu staat haar nieuwe hit Breathe hier op repeat! Wat vind jij van de clip?

LEES OOK: Funny interview: Caspar Lee leert Liam Payne zingen

Beeld: BrunoPress