sex education seizoen 3 bloopervideo huis opnames uitgesteld

Dit is alles wat we tot nu toe weten over Sex Education seizoen 3

Oops, het tweede seizoen van Sex Education hadden we in één adem uit en nu is het wachten op seizoen drie. Yay, exciting! Dit is alles wat we er tot nu toe over weten, girls.

Waar gaat Sex Education seizoen 3 over?

Let op: spoilers! We bleven het afgelopen seizoen natuurlijk achter met een open einde. Otis belt Maeve om haar de liefde te verklaren, maar ze neemt niet op. Hij stuurt een spraakmemo, alleen ook die hoort ze niet omdat Isaac deze van haar telefoon verwijdert. OMG?! Daarnaast blijkt Otis zijn moeder ook nog eens zwanger te zijn. Grote kans dus dat we gaan zien hoe Otis erachter komt dat Maeve zijn liefdesverklaring nooit heeft gehoord en hoe zijn moeder met de zwangerschap omgaat.

Wanneer is het derde seizoen te zien op Netflix?

Tot nu toe is er nog geen releasedatum bekend, maar er gaan geruchten rond dat het ergens begin 2021 zal zijn. Het plan is in ieder geval om in augustus te beginnen met draaien. Er is wel al een teaser online gegooid door Netflix met hints over het derde seizoen. Check it out!

Wat is de cast?

De cast bevat sowieso alle hoofdpersonages die we al kennen. Verder is er nog niets bekendgemaakt over eventuele nieuwe personages. We keep you posted, babes!

Lees ook:

Beeld: Instagram @sexeducation / Bron: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen