the letter for the king seizoen 2

Dit is alles wat we weten over seizoen 2 van The Letter for the King

Ons favoriete jeugdboek De Brief voor de Koning heeft een eigen serie op Netflix and we love it! n jij inmiddels ook al door alle afleveringen heen? Wij praten je met liefde bij over he Letter for the King seizoen 2.

Komt er wel een tweede seizoen?

Seizoen 1 staat nog maar net op Netflix, dus of er een tweede seizoen komt is nog te vroeg om te zeggen. Als we met z’n allen bingewatchen, is de kans groter dat de makers een nieuwe reeks afleveringen gaan maken, girls!

Waar zal het seizoen 2 van The Letter for the King over gaan?

Het boek, waarop de serie is gebaseerd, heeft een tweede deel: Geheimen van het Wilde Woud. Zou dat verhaal dan ook de basis zijn voor seizoen 2? In dit boek is een ridder van de koning vermist en is het aan Tiuri om hem te vinden. Samen met zijn maatje Piak gaat hij de ridder opsporen. #excitingggg

Wie komt er terug?

– SPOILER ALERT – We verwachten dat alle personages terugkeren in het tweede seizoen. Behalve Jussipo, die aan het einde van seizoen 1 na een gevecht is gestorven. Sad! GIRLZ heeft de Nederlandse Gijs Blom mogen interviewen over zijn rol in de serie.

Wanneer komt het tweede seizoen uit?

Daar heeft Netflix helaas nog niks over gezegd. Meestal brengen ze een serie exact een jaar later terug, dus laten we voor nu uitgaan van maart 2021.

Nog eventjes wachten dus! Misschien kunnen we in de tussentijd het hele seizoen gewoon opnieuw gaan kijken? Tijd zat, hihi.

Lees ook:

Beeld: Instagram @letterfortheking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen