Shawn Mendes documentaire

Dit zijn alle tattoos van Shawn Mendes

Oeh la la, wij wisten niet dat Shawn Mendes any hotter kon worden, maar we hebben weer een aantal nieuwe tattoos gespot op de boy and we love it!

Alle tattoos van Shawn Mendes

Shawn deelt eigenlijk maar weinig over zijn tattoos, maar we hebben in zijn nieuwe videoclip van Wonder toch wat nieuwe pareltjes ontdekt. Check hieronder al de tattoos van Shawn Mendes (waar wij vanaf weten, hihi).

#1. Gitaar

Shawn Mendes liet zijn eerste tattoo al in 2016 zetten. Het is een gitaar op zijn rechteronderarm die bestaat uit onder andere een weerspiegeling van een soort bos. De bovenkant van de gitaar is gemaakt van een sound wave van zijn ouders die ‘I love you’ zeggen en daarin is de Toronto CN Tower verwerkt. So cute!

#2. Lamp

Deze tattoo liet de boy in Oslo zetten toen hij op tour was. Hij wilde iets wat hem zou herinneren aan die tijd in zijn leven en dus koos hij voor een lamp. De lamp heeft wortels en een blauwe orchideeën in het midden.

Shawn Mendes Lightbulb Tattoo 1524657289 Custom 0

#3. Olifant

Samen met zijn moeder liet hij een olifantje tatoeëren op zijn vinger. In een interview vertelt Shawn Mendes dat hij al een tijdje zijn moeder probeerde over te halen en dat dit het enige design is dat ze wilde hebben. Looks adorable, right?

Shawn Mendes Olifant

#4. Vogel

De hunk liet eind 2017 een vogel op zijn rechterhand zetten. De bird is eigenlijk altijd te zien wanneer hij gitaar speelt en was dan ook niet echt een geheim. De zwaluw staat bekend als vogel die altijd zijn weg terug vind naar huis én is ook het symbool van een reiziger. Sounds like Shawn, right? 

#5. 8

Hierboven kun je hem al zien: Shawn heeft een kleine 8 op zijn rechtermiddelvinger. Wanneer de boy deze precies heeft laten zetten is niet duidelijk, maar het was waarschijnlijk tegelijkertijd met de vogeltattoo als we naar de roodheid van de huid kijken, haha. De 8 heeft een bijzondere betekenis in Shawn zijn leven, want het is niet alleen zijn lievelingsgetal, maar ook nog eens zijn birthday: 08/08. Wij gokken dat dat de meaning achter de tattoo is. Wat denk jij?

#6. Mediteren

De knappe zanger heeft in eerdere interviews al laten weten dat hij een groot fan is van mediteren en dat het hem helpt zijn anxiety onder controle te houden. Dus why not take a tattoo of it? Je kon al een glimp van de tattoo opvangen in de videoclip van Lost In Japan, dus ook deze zit er al een tijdje.

#7. Vlinder

De vlinder op de binnenkant van Shawn zijn linkerbovenarm is ontworpen door een fan. Hoe cool is dat? De vlinder bestaat voor de helft uit bloemen en als we de rest van Shawn Mendes zijn tattoos mogen geloven, is hij een liefhebber van bloemen in zijn tattoos. We like it!

#8. Aaliyah Maria

Dat Shawn Mendes close is met zijn zusje, wisten we al, maar de boy heeft zelfs een tattoo voor haar laten zetten op zijn sleutelbeen. Haar naam Aaliyah Maria prijkt in een mooi lettertype op zijn lichaam. We love it!

#9. A

Oké, de boy is wel erg close met zijn zusje, want ze heeft ook een plekje achter zijn oor gekregen. Kijk maar eens naar deze subtiele A, die verwijst naar haar voornaam Aaliyah. Cute, right?

#10. Good luck

Shawn Mendes wenst jou met deze tat good luck! De zanger liet aan de achterkant van zijn linkerarm de tekst Good Luck tatoeëren zodat iedereen die achter hem loopt, hem kan zien. Funny!

#11. Wonder

In de nieuwste videoclip van Shawn Mendes kunnen we hem spotten, zijn tattoo met het woord Wonder (kijk maar eens goed vanaf 1 minuut 11). Fans denken te weten dat het geschreven is in het handschrift van zijn girlfriend Camila Cabello. Zo lief! Fun fact: de tattoo stond al in augustus op de bovenarm van Shawn Mendes, dus way before zijn song reveal!

#12. Sunflower

O my gosh, deze nieuwe tattoo van Shawn Mendes is vers van de pers. Zijn tattoo artist plaatste afgelopen week een foto van Shawn Mendes met de tekst ‘For his little sunflower’. Op zijn ribbenkast aan de rechterkant zien we de tekst ‘little sunflower’. Zou het een tattoo voor Camila zijn van wie de zonnebloem haar favorite flower is? *smelt*

Ons lijstje komt uit op twaalf tattoos, maar in de videoclip van Wonder spotten we ook iets op zijn rug door zijn kletsnatte witte tanktop. Is het een kaartje van zijn shirt of een nieuwe tattoo? We will keep you posted!

Heb jij het nieuwe album van Shawn al gepre-orderd?

Lees ook:

Beeld: Getty Images / Rich Fury, Instagram / Bron: refinery29.com, teenvogue, J-14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen