duurste huizen nederlandse youtubers

Dit zijn de duurste huizen onder de Nederlandse YouTubers

Gluren bij de buren, uhhh… YouTubers! Hier de top vijf duurste huizen van Nederlandse YouTubers. Wow, je kijkt je ogen uit.

5. Royalistiq

Roy, ook wel the king of Fortnite, maakt al lange tijd video’s, maar pas in 2018 was zijn grote doorbraak. Met dank aan zijn YouTube-inkomsten heeft hij een luxe penthouse kunnen kopen van een half miljoen. Cool!

4. Enzo Knol

Enzo is misschien wel de bekendste YouTuber uit dit rijtje. Miljoenen abonnees kijken dagelijks naar zijn vlogs. In 2016 kocht hij een appartement die inmiddels een waarde heeft van zo’n € 514.000. De woning kon hij zelfs in één keer afbetalen. Het was zeer schrikken voor de vlogger toen er in 2019 plotseling bij hem ingebroken werd.

3. Familie Lakap

Deze bekende vlogfamilie woont in een groot vrijstaand huis ter waarde van €619.000. Luxe, hoor!

2. Thomas & Furtjuh

Dit cute koppel heeft samen een huis van meer dan een miljoen gekocht! Ze zijn nog druk aan het verbouwen, maar er komt zelfs een heuse YouTube-kamer in hun nieuwe woning. #GOALS

1. Joel Beukers

Toen Joel en zijn girlfriend in verwachting waren van een kleine, is de fitnessondernemer op zoek gegaan naar een groter huis. Hij kocht voor ruim 1,1 miljoen euro een woonboerderij in Hilversum. De enorme garage is inmiddels omgebouwd tot mancave, met daarin zijn luxe auto’s, een gameplek en een bar. We spelen wel een beetje vals: Joel verdient zijn meeste geld namelijk niet met zijn YouTube-kanaal, maar met ondernemen.

Op plek 10 t/m 5 staan: Onnedi, Harm, Gamemeneer, Gio en Milan Knol. Doe ons ook maar zo’n stekkie!

Lees ook:

Beeld: Youtube, Instagram @rutgervink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen