Drive-thru

Dit zijn de leukste drive-thru’s van Nederland

Drive-thru’s zijn helemaal hot, maar een leuke kiezen om naar toe te gaan blijft een opgave. No worries, wij hebben de vijf leukste drive-thru’s van Nederland voor je op een rijtje gezet!

Maak ook: Quiz: Vind jij ware liefde op Love Island?

#1. Hollywood drive-thru Rotterdam

Vind jij wafels lekker en ben jij obsessed met Hollywood? Dan is deze drive-thru echt iets voor jou. Bij de Hollywood drive-thru in Rotterdam verkopen ze wafels, donuts en American pancakes zodat jij helemaal in de Hollywood-sferen terecht komt. Ga jij hier ook een kijkje nemen?

#2. Bloemen drive-in Halsteren

De drive-in van Intratuin in Halsteren is de ideale plek om leuke bloemen en schattige plantjes te scoren waarmee je jouw kamer of tuin voor de lente helemaal op kunt vrolijken. Hoe leuk?!

#3. Roadhouse drive-thru Arnhem

De Roadhouse drive-thru is helemaal ondergedompeld in Amerikaanse sferen. Ze verkopen hier een hoop Amerikaanse producten zoals spareribs, nacho’s en lekkere burgers, maar ook vegetarische snacks.

#4. Pannenkoeken drive-thru Lelystad

Haal jij ook een lekkere pannenkoek bij de drive-thru in Lelystad? Hier kun je een tijd afspreken, zodat je zeker weet dat je geen lange wachtrijen hebt. Hoe slim?! Wij lusten stiekem wel een pannenkoek…

#5. Robin Hood Ribhouse drive-thru Drouwen

De Robin Hood Ribhouse drive-thru is een tijdmachine terug naar de middeleeuwen. De drive-thru heeft ridders, jonkvrouwen en lekkere gerechten. Alle namen van de gerechten zijn helemaal in middeleeuwse stijl. Cool! Ben jij ook zo benieuwd?

Lees ook: 5 essentials voor een picknick
Lees ook:
5 tekenen dat jouw crush madly in love is

Beeld: NeonJellyfish, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen