Selena Gomez is een van de grootste stars at the moment. Ze maakt awesome hits, produceerde de populaire serie 13 Reasons Why en verbrak daar zelfs een record mee! Maar deze jobs doet ze  niet voor niks, de girl krijgt er namelijk megagoed voor betaald! Er wordt geschat dat er op Sels bankrekening 50 miljoen dollar staat. Pff… met deze miljoenen kan ze superveel nieuwe schoenen kopen, of honderden huisdieren adopteren. Maarreh, wij weten iets veel beters! 

Feeling hot!

San Antonio Spurs GIF - Find & Share on GIPHY

Als je zo knap bent als gorge Sel, dan heb je het natuurlijk altijd hot… ;-). Gelukkig kan dat worden opgelost! Selena koopt namelijk makkelijk één miljoen ventilators. Wij krijgen het toch een beetje koud bij het idee…

Delicious…

Selena Gomez GIF - Find & Share on GIPHY

Did you know dat haar fave recept augurken-popcorn is? Ze koopt een zak ongezouten popcorn en doet hier zout, tabasco en augurken sap overheen. Uhm… Jammie? Mocht ze een snack attack hebben, dan kan ze gelukkig snel 6,2 miljoen keer dit tussendoortje maken!

Selfie time!

Selena Gomez GIF - Find & Share on GIPHY

Sel is definitely de queen van Instagram! De girl heeft 120 miljoen volgers en krijgt soms wel 7 miljoen likes. Maar ook Selena maakt vast en zeker wel eens een ugly pic. What to do? In plaats van de foto te verwijderen, kan de girl gewoon bij elke onderkin picture een nieuwe telefoon kopen. Want zeg nou zelf, een foto deleten is toch té veel werk voor een busy celeb…? Enneh, thank god… Selena heeft genoeg dollars om 70.000 nieuwe Iphone’s te bestellen!

Zac Efron

Selena Gomez GIF - Find & Share on GIPHY

‘I vote yes to anything Zac Efron says’, daar zijn wij het he-le-maal mee eens, S! Mocht de diva meer willen zien van de hottie, dan kan ze altijd naar zijn nieuwe film gaan. Want Zac Efron op het witte doek is toch #goals? En als Selena er geen genoeg van kan krijgen, koopt ze van haar welverdiende geld nog 5,2 miljoen kaartjes voor de bios. Tijdens de film kan ze ook nog eens genieten van de augurken popcorn, win-win!

LEES OOK: Let´s get acoustic: Selena Gomez

Beeld: BrunoPress