Eerder gaven we de cash van Selena uit, maar deze keer is het salaris van onze man crush Alfie Deyes aan de beurt! De hottie heeft megaveel money verdiend met zijn YouTube-kanaal PointlessBlog. De papz denken zelfs dat er 4.5 miljoen dollar op zijn rekening staat.

Hij kan natuurlijk supervaak uiteten met girlfriend Zoë Sugg, of heel veel brokjes kopen voor hun cute dog Nala. Maar er zijn nog veeeel meer opties, hoor!

I want to ride my bike!

Alfie Deyes fiets

Wat is er beter dan fietsen in Londen met mooi weer? Fietsen in Londen met mooi weer én met Alfie, of course!

En mocht de boy ook met ons willen fietsen, dan heeft hij genoeg money om 15,4 duizend nieuwe fietsen te kopen. Superhandig, want dan heeft ie er altijd een die precies bij z’n outfit past!

Lekker!

Alfie Deyes ijsje

Alfie loves ice cream! Hij heeft zelfs met zijn vriendin Zoella een ijsjes taste test opgenomen #goals! Maar om elke keer naar de ijssalon te moeten gaan, is wel heel veel moeite, right? Dus waarom bouw je niet gewoon vijftien salons in je achtertuin?

Wedden dat je fave smaak dan nooit is uitverkocht!

Kerstmis!

Alfie Deyes Kerstmis

Oké, we moeten nog 208 nachtjes slapen tot het weer Kerst is, maar eigenlijk kunnen we niet meer wachten op de sneeuw, cadeautjes en chocolademelk.

Alfie is het vast en zeker met ons eens, dus kan prima nu al beginnen met de kerstboom. En maak daar maar plek voor, Alf, want je kunt 968 duizend kerstballen in het boompje hangen!

Chillen!

Alfie Deyes zwembad

Van al dat vloggen, filmen en foto’s maken word je natuurlijk megamoe, dus ook Alf moet soms even rust nemen. Enneh, waar kun je nou het best relaxen?

In een hot tub, of course! Alfie koopt makkelijk 750 bubbelbaden. Leuk voor als zijn YT vrienden Joe Sugg, Caspar Lee en Marcus Butler langs komen! Enneh, Alf, hou je dan ook even een plekje voor ons vrij? Thanks!

LEES OOK: Throwback Thursday: guess the cute YouTuber

Beeld: BrunoPress