Er zijn flink wat rumoured star couples in celebland. Shawn en Camila, Zayn en Neelam en Kendall en Lewis, bijvoorbeeld. Uiteraard zou jij het liefst met hen allemaal op double date gaan, maar misschien is het toch handiger om te weten wie het beste bij jou en je date past. Hoe je dat te weten komt? Well, dat test je hier!

Double daten moet jij met...

Als jij geen hekel aan double dates had gehad, dan waren Zayn en Neelam absoluut het ideale rumoured couple geweest om mee op double date te gaan. Jullie houden allemaal van the finer things in life, dus dat komt wel goed!

Wij hopen heel erg voor jou dat Kendall Jenner en Lewis Hamilton inderdaad daten, want zij passen perfect bij jou en je date. Plan vooral een chill middagje in de stad, want daar zijn Kendall en Lewis ook zeker voor in!

Shawn mendes en Camila Cabello zijn waarschijnlijk geen couple, en dat vinden wij jammer,. Vooral voor jou. Jij en je BF zijn namelijk de perfecte double date optie voor Shamila! Wat jullie moeten gaan doen? Sowieso chillen in het park terwijl Shawn de ene serenade na de ander uit zijn mouw schudt.