Eerste YouTube vids

Eerste vids van de Hittegolf Hottest YouTubers

Tja, we hebben al eerder naar de schattige en een beetje ongemakkelijke eerste video’s van Youtubers gekeken, maar gelukkig zijn er nog veeeel meeer first filmpjes! Wij hebben de leukste vids van de Hottest Youtubers op een rijtje gezet, zodat we de week met een lach kunnen beginnen! (Sorry not sorry)

Dylan Haegens

Tja, de eerste vid van cutie Dylan ging over ‘ufo wolken’, duss… Wist je dat de boy in het begin van zijn YouTube life nog anoniem wilde blijven? Daarom draagt ie een capuchon en zonnebril.

Gerenzo

OMG, dit is té grappig! Als eerste flimpje maakte hottie Gerenzo een Back To School rap. Enneh, is it just us, of doet de boy het stiekem best wel goed?

Gio

Okay, to be honest is dit niet de allereerste vid die Gio maakte. De boy begon namelijk met game vids waar hij zelf niet bij in beeld te zien was. De Youtube tag is een van de eerste filmpjes waar we gewoon naar Gio kunnen kijken and we like that!

Korthom

HAHAHA! Dit is een van de grappigste vids ever! Het enige wat Korthom aka Thomas Brok doet is naar buiten schreeuwen… Benieuwd hoe de rest van de buurt reageert? Check dan snel het filmpje!

Nanne Meijer

Dit is niet de allereerste vid van Nanne, de boys was namelijk al actief op andere kanalen. Maar hij maakt nu vooral filmpjes op Nanne en daar was de eerste video eentje met queen Monica en Laura! Goals!

Ponkers

Het kanaal Ponkers plaatste als eerste vid een supergeheimzinnig filmpje. Niemand wist toen nog wat Ponkers was en daarom wilde ze het nog even geheim houden! Inmiddels kent bijna iedereen het kanaal én zijn ze megapopulair! Good job, boys!

Wil jij nou dat jouw fave Youtuber een Hittegolf Award wint? Stem dan snel!

LEES OOK: Zendaya’s first YouTube fail

Beeld: Instagram (Gio, Gerenzo, Korthom)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke vid vind jij het leukst?

Gerelateerde artikelen