Yes zondag komt Ex on the Beach weer op tv! Kunnen jullie ook niet zo lang wachten? Geen stress, want wij hebben weer wat spoilers weten te vinden! Lees niet verder als je de aflevering van vorige week nog niet gezien hebt! Here it go’s.

Aflevering 4

Vorige week maakten we kennis met de spontane Harrie, de ex van Angelica. Hij nam Djessy mee op een leuke date. Als tegengeluid gaf Elias zijn ketting aan zijn ex Renske, maar de Tablet of Terror laat zich niet zomaar kennen en stuurde vervolgens Harrie op een succesvolle date met Renske… Gelukkig bracht de avond goede afleiding met een tof piratenfeest!

Het feest is in volle gang en dan maakt de eerste Ex, Mezdi, direct zijn opwachting op het strand. Hij ontvangt een warm welkom van de zelfbenoemde King of the House Brody.

Renan maakt ondertussen werk van zijn veroverde piratenschat. Hij en Viktor worden steeds closer…

Diaz, Lena en Robin worden naar het strand gestuurd door de Tablet of Terror. En dat vindtStacy niet zo leuk…

Langzamerhand ontstaat er een band tussen meerdere bewoners van de villa. Djessy laat Elias een klein beetje dichterbij komen..

Renske wordt op date gestuurd met de nieuwste aanwinst in de villa en Renan laat zijn oog vallen op iets anders moois, maar daarvoor moet hij wel eerst veilig beneden komen…

En Robin gooit ondertussen de hengel eens uit..

Is het einde van de romance tussen Robin en Stacy nu dan toch in zicht? Hoe zit het met deNeverEnding jacht van Elias op Djessy? En hoe reageert de villa op de komst van de nieuwe onrustzaaier? Er staat van alles te gebeuren in deze nieuwe aflevering vol twists en drama.

Oh my goh, wil jij ook zo graag weten welke 3 Exen deze week hun opwachting maken in de villa? Check a.s. zondag dan om 22.00 uur de vijfde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch op MTV.

Beeld: MTV, Ex on the Beach: Double Dutch