Dylan

Fan fiction Friday met 13 Reasons Why Dylan Minnette

YASS! Het is vrijdag en dat betekent dat we weer kunnen wegzwijmelen bij een fan fiction! Deze keer met Dylan Minnette aka Clay Jensen in de hoofdrol.

Enjoy, girls!

Clay Jensen

13 reasons to party!

Ein-de-lijk is het zover, ik en mijn bestie zijn onderweg naar een festival waar we het al weken over hebben! Mijn moeder brengt ons en de rit ernaar toe lijkt uuuuren te duren. Gelukkig heb ik een leuke lijst gemaakt op Spotify en kunnen we meezingen met Shawn, Justin en Harry!

Na een (te) lange rit, komen we aan bij het festival. Ik en mijn bestie zijn superhyper en rennen als twee blije girls naar de mainstage. Gelukkig zijn we lekker vroeg en staan we vooraan. Twee meisjes achter ons praten over 13 Reasons Why en kijken naar de Instagram van Dylan Minnette. Het ene meisje fluistert nog iets van ‘Ik hoop dat we hem zien’ naar haar vriendin voordat de lichten aangaan, de muziek uit de speakers galmt en de show begint.

After de show

‘OMG. Dat was zo vet’, zegt mijn bestie! Met een big smile op mijn gezicht en het laatste liedje nog in mijn hoofd loop ik naar een foodtruck om wat eten te bestellen. Achter de kassa staat een dikke man met mayonaise op zijn shirt. ‘Zijn jullie hier voor mij of voor Clay?’, vraagt ie grijnzend. Ik kijk mijn bestie aan en we schieten allebei in de lach. We hebben echt géén idee waar de man het over heeft. Snel betalen we, pakken we onze friet en rennen we giechelend weg. We zoeken een plekje op het gras in de zon, en gaan daar samen zitten. Op de achtergrond klinkt het volgende optreden al, dus we moeten snel zijn! We proppen de laatste frietjes in onze mond en lopen terug naar het podium.

Toilet time!

Ik moet nog even naar de wc’, zeg ik tegen mijn bestie, ‘maar ga jij alvast naar het optreden kijken, ik ben supersnel terug.’ Als een olympische sporter ren ik naar de wc, maar omdat ik niet echt uitkijk bots ik tegen iemand op. ‘Sorry!’, roep ik. ‘No, problem!’, zegt een jongensstem terug. Ik kijk omhoog en zie twee groene ogen mij lief aankijken. Een paar seconden kan ik even niet ademen en dan zeg ik stotterend: ‘Jij bent Clay, uhm I mean Dylan!’ Lachend kijkt Dylan mij aan, zijn ogen glinsteren in het zonlicht en hij fluistert: ’Yes, thats me! Uhm, by the way you look beautiful!’  ‘Dankje, of uhm thanks’, zeg ik terug.  Ik vraag met mijn allerbeste Engels of we asjeblieft een foto kunnen maken voor Instagram. Dylan knikt maar zeg snel daarna: ‘Only if I get your phone number.’  Uhm, ja natuurlijk! Met mijn telefoon maak ik een superleuke selfie en post die direct op Insta. Terwijl we afscheid nemen zet ik mijn nummer in zijn telefoon. Ik zeg giechel dat ik beloof terug te appen en geef hem een laatste knuffel.

Snel ren ik terug naar mijn bestie bij het poduim. ‘Omg, waar bleef je?’, vraagt ze. ‘Kijk maar op Instagram’, zeg ik lachend terug.

Jouw fan fiction op Hitkrant.nl?

Heb jij ook een awesome fan fiction geschreven? Mail die dan naar redactie@hitkrant.nl  onderwerp ‘fan fiction friday’, en wie weet is jouw verhaal de volgende fan fiction friday! Oja, vergeet niet je naam of Instagram te vermelden!

Beeld: BrunoPress

LEES OOK:Déze 13 Reasons Why acteur had bíjna geen rol in de serie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van welke celeb wil jij een fan fiction lezen?

Gerelateerde artikelen