Cara Delevingne

Fastfood Friday met Cara Delevingne

Het is weer Friyay! Tijd dus voor een fastfood lovin’ celeb! Y to the ammie! Vorige week vrijdag hebben we alles kunnen lezen over Selena’s favs en deze week is Cara Delevingne aan de beurt!

Burger and fries!

Cara Delevinge

Je zou denken dat beautiful Cara Delevingne alleen komkommer en wortels eet, because look at that body, gurl! Maar that’s not true, want ze houdt superveel van burgers en frietjes! Ze vertelt zelf dat ze zich echt geen zorgen om haar figuur maakt. Haar fave restaurant is McDonald’s en daar is ze dan ook vaak te spotten! Ze eet zelfs een Big Mac tijdens een fashionshow.

YAMMIE

Cara

Cara mocht zelfs een Victoria’s Secret Angel zijn! Enneh, wat denk je dat de girl de dag voor de big show at? Als lunch Mc Donald’s en als diner een pizza!

Bacon

Cara

Gelukkig hoeft C. niet alleen te genieten van haar frietjes/patatjes! Ze wordt namelijk vaak samen met Rita Ora gespot in een restaurant! Enneh, als je denkt ze het hierbij laat: think again! Cara heeft zelfs het woord ‘Bacon’ onder haar voet getatoeëerd! #Goals!

Balans

Cara

Maarreh, hoe blijft Cara dan eigenlijk in shape? Haar trainer vertelt dat het om balans gaat! Als de beauty de ene dag fastfood eet, zorgt ze er gewoon voor dat ze de volgende dag gezond eet!

LEES OOK: Cara Delevingne heeft haar haar afgeschoren!

Beeld: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw fave fastfood?

Gerelateerde artikelen