Rihanna food

Fastfood Friday met Rihanna

Het is weer Friyay! Tijd dus voor een fastfood lovin’ celeb! Y to the ammie! De vorige keer zijn we alles te weten gekomen over Cara’s food faves en deze week is het de beurt aan queen Rihanna!

No place like home

Rihanna food

Bad gal Riri heeft het megadruk en is daarom niet vaak thuis op Barbados te spotten. Maar als de girl even quality time heeft, pakt ze direct een vliegtuig naar het eiland. En wat doet ze als eerste? Niet zwemmen in de blauwe zee, of haar familie bezoeken. Nee, de girl rent meteen naar een fastfood keten om crispy chicken nuggets te eten! Pas dan voelt ze zich echt thuis! BRB, wij zijn even een vliegticket naar Barbados boeken.

Food, please!

Rihanna Food

Rihanna vertelde in een interview dat ze echt een mood eater is en elke dag wel cravings heeft naar een ander gerecht! We feel you, R! Maar denk je dat Rihanna ooit zelf achter het fornuis staat? Think again! De beauty heeft een personal kok die altijd met haar meegaat en de lekkerste gerechten bereidt! Haar kok moet vaak pasta en rijst maken, want dat is RiRi’s all time fave!

Fun fact: Rihanna’s personal kok belt soms naar haar moeder om advies te vragen over wat de zangeres wel en niet lekker vindt!

Ri’s  wishlist

Rihanna food

Ook Rihanna heeft een lijst met items die altijd aanwezig moeten zijn als ze een optreden geeft.  Op de diva’s rider staan Cheetos, Oreo’s, noodles, frisdrank en Frappuccinos. Maar als ze tussendoor even een stop kan maken, eet ze het liefst bij het kiprestaurant Nando’s! Ze heeft ooit voor bijna 600 euro aan eten besteld. Ze koos toen voor 260(!) chickenwings, 10 burgers, 2 veggie burgers en 22 salades… Uhmm hungry, much?

LEES OOK: Let’s get acoustic: Rihanna

Beeld: BrunoPress

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw fave fastfood?

Gerelateerde artikelen