fan taylor swift

Fun story: Taylor Swift reageert op Belgische fan

Het zal je maar gebeuren: terwijl je nietsvermoedend op kamp bent ga je viraal én krijg je daarna een tweet van je grote idool Taylor Swift.

Fan Taylor Swift

Ongelooflijk, maar het overkwam de Belgische Delphine. Toen ze vertrok, liet ze haar followers weten dat ze de komende twee weken zonder telefoon en internetverbinding zat. ‘Als Taylor Swift iets groots doet, laat het mij dan please weten via een DM’, scheef de girl op Twitter.

En ja hoor, terwijl Delphine op kamp was, bracht Taylor uit het niets haar album Folklore uit. Je raadt het al: Delphine haar tweet ging helemaal viral. Twitteraars konden niet wachten om Delphine haar reactie te lezen zodra ze weer thuis was:

Toen Delphine thuiskwam was de grootste verrassing niet eens het nieuwe album, maar dat ze ondertussen hartstikke viral was gegaan! Ze plaatste het gelijk op Twitter:

https://twitter.com/taylorswift13/status/1288956898495139840?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1288956898495139840%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.flair.be%2Fnl%2Fcelebs%2Ftaylor-swift-belgische-fan-twitter%2F

Als klap op de vuurpijl kreeg Delphine daarop weer een reactie van the one and only Taylor Swift herself. OMG, lucky girl.  

Lees ook:

Beeld: Instagram @taylorswift / Bron: Flair.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen