Girl Crush Friday: funky Maggie

We got a new crush! De zangeres Maggie Rogers is de laatste tijd up and coming. Dankzij haar hit-nummers Alaska, Give A Little en Light On, is ze niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Onlangs bracht ze ook haar debuutalbum uit. Tijd om deze girl beter te leren kennen! 

On + Off GIF by Maggie Rogers - Find & Share on GIPHY

Wist je dat…

… ze bekend werd nadat ze Pharrell Williams haar nummer Alaska liet horen op de Universiteit van New York? De girl kreeg een masterclass van de zanger en schreef het nummer in 15 minuten. Wow! Het filmpje ervan ging viral en is nog steeds op YouTube te zien.

…de girl aardig wat instrumenten bespeelt? Harp, piano, gitaar en banjo. Een Multi talent.

…Maggie een tijdje gestopt is met muziek maken? Ze wilde zichzelf beter leren kennen en besloot te gaan studeren in Frankrijk, waar ze kennis maakte met dancemuziek. Daarna besloot ze haar liefde voor muziek toch weer op te pakken. Gelukkig! Anders hadden we haar geweldige songs misschien nooit gehoord.

…zij en Riverdale-babe Camila Mendes besties zijn? Ze kennen elkaar van de universiteit in New York. Camila speelt ook een rol in Maggie’s videoclip van Give A Litttle.

…een van Maggie’s andere hobby’s skateboarden is? Naast zingen en performen skateboardt  ze het liefst de hele dag.

Luister hier naar haar debuutalbum:

Beeld: Instagram, Giphy, Spotify

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen