Girl crush time! Deze week hebben wij gekozen voor de jonge, getalenteerde, natural beauty Sigrid Raabe. Sigrid is pas 22-jaar, geboren in Noorwegen en up-and-coming in de muziekwereld. Jullie kennen Sigrid misschien wel van haar hit Strangers. Maar wisten jullie dit ook al over de girl? 

Wist je dat…

…de girl een muzikale familie heeft? Haar opa hield ook erg van zingen, haar oma leerde haar piano spelen, oudere zus Johanne zingt ook en haar broer Tellef is muziekcomponist. Wow, talented family!

…haar plan-b een rechtenstudie is? Sigrid is heel slim en als zingen toch niks wordt, gaat ze naar law-school. Damn, echt twee verschillende werelden.

…Sigrid’s eerste internationale single Don’t Kill My Vibe te horen is in het spel Sims 4? De zangeres mocht haar liedje inzingen voor de radio in het Sims-spel. Wel in de crazy Sims-taal genaamd Simlish natuurlijk, haha!

…ze op haar 17e samen met haar oudere zus Johanne een band startte dieze Sala Says Mhyp noemden? Sala was de naam van hun dode kat. Uhmmm, cute of creepy haha?

…de girl in het voorprogramma mag staan van de band Maroon 5? In juni 2019 is hun Europa tour en daar is Sigrid bij! Een kans om haar te zien dus komend jaar.

Luister hier naar haar hitsingle Strangers:

Beeld: Instagram, Spotify

LEES OOK: