Het houdt niet op, er zijn zo veel knappe girls. Gelukkig kunnen we er elke vrijdag eentje in het zonnetje zetten. Deze week is de 16-jarige, pretty danseres Maddie Ziegler. Maddie is bekend geworden van het programma Dance Moms. Maar de volgende dingen wisten wij nog niet over de girl, jullie wel?

Madison Ziegler GIF - Find & Share on GIPHY

Wist je dat…

…ze danst in de videoclips van zangeres Sia? Maddie is onder anderen te zien in Chandelier, Eletric Hearts en The Greatest.

…Maddie ook acteert? Ze speelt onder anderen in de film Book of Henry en gastrollen in Austin & Ally en de Nickelodeon serie Nicky, Ricky, Dicky en Dawn.

…de girl ook schrijfster is? Wat kan ze niet! Ze heeft het boek The Maddie Diaries, wat een New York Times bestseller was geschreven, en een drie-delige serie voor tieners. De eerste heet The Audition (2017), de tweede The Callback (2018) en het derde deel wordt verwacht in 2019.

…Maddie een auto voor haar 16everjaardag kreeg van Sia?! Sia is ook net een moeder voor Maddie, so sweet!

…de knappe Maddie ook een YouTube kanaal heeft? Ze plaatst dingen als make-up video’s, vlogs en challenges. In haar video’s is te zien hoe relatable Maddie is and we love it!

View this post on Instagram

act natural

A post shared by maddiegirl (@maddieziegler) on

Beeld: Instagram, Giphy

LEES OOK: