slapen

Grappig: dit zegt je slaappositie over je persoonlijkheid

We slapen gemiddeld één derde van ons leven. Niet zo gek dus dat de positie waarin je slaapt veel zegt over je persoonlijkheid. Check het hier!

OP JE BUIK

Als je een buikslaper bent neem je vaak het voortouw en ben je niet bang om het initiatief te nemen. Je bent impulsief en een echte planner. Voor verrassingen komen te staan of wijzigingen in je planning, heb je liever niet.

OP JE ZIJ MET JE KNIEËN OMHOOG

Als je in deze houding slaapt ben jij een rustig en betrouwbaar persoon. Je bent niet snel beledigd en altijd positief.

IN DE FOETUSHOUDING

Als je in de foetushouding ligt, (zoals een baby in de buik) dan ben je op zoek naar bescherming. Door helemaal opgerold in slaap te vallen bescherm je jezelf voor het kwaad en nachtmerries. Verder ben je creabea en heb je altijd een luisterend oor. A great friend dus!

SOLDAAT HOUDING

Veel mensen denken dat het niet mogelijk is, maar je er zijn mensen die recht slapen met hun hoofd richting het plafond en de armen strak langs hun lichaam. Herkenbaar? Dan weet je waarschijnlijk goed wat je wil bereiken in het leven en je zul je hier alles aan doen. Pas er wel op dat je niet teveel van jezelf vraagt. Zo nu en dan je rust pakken is altijd goed.

OP JE RUG

Slaap je graag op je rug met je armen naast je lichaam of boven je hoofd? Dan heb jij een sterke persoonlijkheid. Je staat graag in de belangstelling en houdt van gezelligheid. Ook heb je altijd je woordje klaar.

MET ÉÉN BEEN OMHOOG

Als je in deze positie slaapt ben je een onvoorspelbaar type die altijd op zoek is naar avontuur. Keuzes maken vind je een beetje lastig en daarom kan je humeur supersnel switchen. Ergens in de chaos ben je toch ook op zoek naar een rust en regelmaat.

Beeld: Gettyimages | Bron: CosmoGIRL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen