riverdale

Hondjes van de Riverdale-crew

Onze favoriete Riverdale-acteurs hebben allemaal een hond. Houd jij ook zo van hondjes? Wij hebben de cute hondjes van de acteurs op een rijtje gezet! *heart eyes* Thank us later, hihi.

Truffle

Camila Mendes, beter bekend als Veronica Lodge, heeft een schattig hondje: Truffle! ‘Ik ben officieel een hondenmoeder’, laat de girl weten. Zo lief!

Milo

Lili Reinhart, beter bekend als Betty Cooper, heeft een week geleden een nieuwe hond gekregen. Haar nieuwe hond Milo is nú al de liefde van haar leven. Super cute!

Olive

Olive is een superleuk hondje! Madelaine Petsch, in Riverdale bekend als Cheryl Blossom, is een echte puppy lover. Check hieronder haar hond:

Hondenliefhebber

Heeft KJ Apa nou een hond of niet? Dat is nog niet helemaal duidelijk! Maar dat hij een hondenliefhebber is, dat is zeker. Als caption bij een Instagrampost schrijft hij ‘My life partner’, dus we denken zomaar dat ook hij een cute dog heeft!

Superlief

Vanessa Morgan, beter bekend als Toni Topaz, heeft meerdere foto’s met verschillende hondjes. Onder haar post laat ze weten: ‘puppies are my emotional therapy.’ Cute! Bekijk hieronder de superlieve hondjes:

Beeld: Instagram @camimendes, @lilireinhart, @kjapa, @vanessamorgan en @madelame

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen