Ariana Grande album

Juicy Wednesday: Gebruikte Ariana Grande haar ex?

Yay! Het is midden in de week en dat betekent dat we weer op het puntje van onze stoel zitten voor de meest heavy gossips in de Juicy Wednesday. Met vandaag alles over de ex van Ariana Grande…

Gebruikte Ariana Grande haar ex?!

Na de break-up tussen Demi Lovato en Max Ehrich, wordt er opnieuw een blik geworpen op Ariana Grande en haar ex Pete Davidson. Er gaan geruchten dat Ariana haar ex enkel gebruikte voor publiciteit. De girl en haar ex-lover Pete Davidson waren in mei 2018 verloofd maar kwamen in oktober 2018 al weer met een break-up. Heavy! Max Ehrich, de ex van Demi (snap je het nog?), meldde uiteindelijk de beschuldiging over het feit dat Ariana haar ex gebruikte. Waarom de boy dat zei, is niet duidelijk.

Ariana Grande break up

Ex-vriend Pete Davidson was altijd gek op de zangeres: ‘Ik zei tegen haar dat ik er altijd voor haar zou zijn, totdat zij dat niet meer zou willen.’ Maar toen Ariana’s ex Mac Miller kwam te overlijden door een overdosis drugs, was de girl in diepe rouw. Vanaf dat moment is de relatie tussen Pete Davidson en Ariana nooit meer hetzelfde geweest en besloten de twee er een punt achter te zetten.

Na de uitspraak van Max Ehrich snappen Ariana’s volgers er niets meer van: Heeft ze haar ex gebruikt of zijn dit enkel geruchten? En waarom dan?! Geloof jij deze gossip? Let us know!

Lees ook:

Beeld: Getty Images / CBS Photo Archive / Bron: Teenmag.nl / RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen