series sterrenbeeld

Juicy Wednesday: Lili Reinhart nu pas over haar breuk met Cole Sprouse heen?

Het is weer woensdag en that means dat het weer tijd is voor de hotste gossip van dit moment in de Juicy Wednesday! Vandaag blikken we terug op wat details over de breuk tussen Lili Reinhart en Cole Sprouse.

Lili Reinhart nu pas over haar breuk met Cole Sprouse heen?

We know dat er niets erger is dan een heartbreak, maar is Lili Reinhart nu pas écht over haar breuk met Cole Sprouse heen? De twee besloten in mei, na drie jaar, een punt achter hun relatie te zetten, so sad! De Riverdale-sterren deelden niets over de break up, maar er gaan geruchten rond dat vooral Lili kapotging van liefdesverdriet.

Meer details

De girl deelde afgelopen maand eindelijk meer over de breuk tussen haar en Cole: ‘De laatste paar maanden zijn waarschijnlijk de meest emotionele maanden van mijn leven geweest.’ Daarnaast vertelt Lili dat ze zelfs een therapeut had ingeschakeld. ‘Ik kon het licht niet zien. Ik dacht écht dat ik doodging. Het was zó zwaar en je kunt je er niet tegen verzetten’, legt de girl uit.

Ondertussen heeft Lili de breuk met Cole een plekje kunnen geven. De actrice vertelt dat ze de pijn wel moest accepteren. Wat de precieze reden is van de break up, blijft een raadsel. Is Cole vreemdgegaan of niet?

Geloof jij deze gossip? Let us know!

Lees ook:

Beeld: Netflix / Katie Yu / Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen