De zon begint steeds vaker te schijnen en we mogen officieel afscheid nemen van de winter. YAY! Bij lekker weer hoort natuurlijk een lekker ijsje. Alle ijsliefhebbers opgelet. KINDER ICE CREAM komt naar Nederland!

Nostalgie

Bijna iedereen in Nederland is opgegroeid met KINDER-chocolaatjes, zoals de KINDER Surprise, KINDER Bueno reep en de KINDER reepjes. Don’t be ashamed, wij eten ze ook nog steeds en zijn enorme fans. Dit zijn de nieuwste ijsjes die vanaf 11 maart in Nederland verkrijgbaar zijn. We can’t wait!

KINDER BUENO ICE CREAM Cone

De Bueno Cone bestaat uit hazelnootijs met een kern van melkchocoladesaus, met een hazelnoot-chocolaag in een knapperig hoorntje met choco-tip. OMG, sounds delicious!

KINDER BUENO ICE CREAM Bar

De Bueno Bar lijkt het meest op de unieke Kinder Bueno reep, maar dan als ijsje. De Bar is gemaakt van romig hazelnootijs met een kern van chocoladesaus, omhuld met melkchocolade. Mmmm jammie.

KINDER ICE CREAM Stick en Sandwich

De Stick bestaat uit romig melkijs, gemaakt met verse melk en is omhuld met melkchocolade. De Sandwich bestaat uit romig melkijs met verse melk, tussen twee koekjes gemaakt van vijf granen. Klinkt heer-lijk!

Waar verkrijgbaar?

De KINDER BUENO ICE CREAM Bar is exclusief verkrijgbaar in verschillende Out of Home locaties, zoals pretparken, bioscopen en tankstations. De KINDER BUENO ICE CREAM Cone en KINDER ICE CREAM Stick kun je vinden in zowel de supermarkten als in Out of Home locaties. De KINDER ICE CREAM Sandwich is exclusief verkrijgbaar in de supermarkten.

Beeld: Instagram, KINDER ICE CREAM

LEES OOK: