Lana Condor Copy the Celeb To All The Boys I've Loved Before 3

Copy the Celeb: Lana Condor

We kennen de knappe Lana Condor als Lara Jean in To All The Boys, maar de girl heeft niet alleen style in de film. Lana ziet er zelf ook altijd superleuk uit! Shop hier haar look.

Roze cardigan

Deze superleuke cardigan is écht een musthave item voor in jouw kast! Dit item maakt elke outfit een klein beetje bijzonder. Shop hem nu in de sale voor €34,96 bij NA-KD.

Roze Cardigan Na Kd Copy Celeb Lana Condor

Lees ook: Er komt een spin-off over dit karakter van To All The Boys

Roze top

Om in het roze thema van Lana Condor te blijven, hebben wij deze leuke, roze top gevonden! Je kunt hem voor €21,95 bij NA-KD kopen.

Roze Top Na Kd Copy Celeb Lana Condor

Lichte jeans

Een lichtere jeans is perfect voor de lente en de zomer, het past overal bij en is niet te warm! Deze jeans kun je bij Stradivarius vinden voor €29,99.

Jeans Stradivarius Copy Celeb Lana Condor 1

Lees ook: Copy the celeb: Anna Cathcart

Sneakers like Lana Condor

Lana combineert haar outfit met een paar superleuke sneakers. Deze witte sneakers passen bij elke outfit en zijn dus een handig item! Ze zijn nu in de sale bij ASOS voor €34,99, dus shop ze snel.

Witte Sneakers Asos Copy Celeb Lana Condor

Kettinkje

Om een outfit net wat specialer te maken is het altijd leuk om er een kettinkje bij te dragen. Deze chain ketting is een perfecte toevoeging aan deze look! Shop hem voor €11,49 bij ASOS.

Ketting Asos Copy Celeb Lana Condor

Scrunchie

Een look van Lana Condor, oftewel Lara Jean, is niet af zonder een scrunchie. Dit superleuke setje kun je kopen bij NA-KD voor €8,95.

Scrunchie Na Kd Copy Celeb Lana Condor

Beeld: NA-KD, ASOS, Stradivarius, Katie Yu, Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen