recepten

5x de lekkerste recepten met avocado

Avocado is een van onze fave vruchten; hij is lekker en ook nog super healthy. Weet jij niet hoe je avocado het best kunt bereiden? No worries, we hebben vijf lekkere recepten met avocado voor je op een rijtje gezet!

Lees ook: 5x Leuke lentejurkjes

#1. Avocado toast

Avocado toast is superlekker en komt regelmatig voorbij in de vlogs van Romee Strijd. Voor het gerecht heb je een eitje nodig, natuurlijk een avocado en een boterham. Check de video van Romee vanaf minuut 5.25, daar legt de girl haar recept uit.

#2. Guacamole

Guacamole is een lekkere dip bij nacho’s of bij een BBQ. De dip is erg makkelijk te bereiden en de producten die je nodig hebt zijn rode ui, limoen, koriander, zure room, rode peper, knoflook, komijn en last but not least avocado. Check de video hieronder om van de producten een heerlijke dip te maken. You got this, girl!

#3. Avocado pancakes

Avocado pancakes zijn lekker en zien er door de groene kleur ook heel leuk uit. De ingrediënten die je nodig hebt zijn citroenrasp, gemberpoeder, zout, ei en avocado. Dit recept is superleuk als je een dagje gaat picknicken met je vriendinnen of een date night hebt met je lover.

#4. Tosti geitenkaas en avocado

Voor een tosti met avocado en geitenkaas heb je naast deze ingrediënten ook twee boterhammen en kipfilet nodig. Een tosti met geitenkaas is lekker, maar ook vullend. Handig voor een drukke dag! Heb jij al een tosti-ijzer ingeslagen?

Een pasta avocado is een lekkere maaltijd, maar ook een lekkere snack tijdens een warme dag. Zo kun je de pasta warm en koud serveren en bevat de pasta heerlijke ingrediënten die samen een lekkere smaak vormen. Check de video voor alle ingrediënten en de bereidingswijze. Eet smakelijk!

Lees ook: 5x leuke bloemenjurken voor de lente en zomer

Maak ook: Quiz: Ben jij stiekem verliefd?

Beeld: Iacaosa, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Rens Bulsink
    Rens Bulsink
    Reactie: Nou Romee Strijd ik ben met jouw Avocado recept mee eens. Volgens mij zou dat erg lekker smakken.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen