Man Crush Monday #1

Het is tijd voor een nieuwe Man Crush Monday. Deze keer is het rapper en MC Bizzey. Bizzey heeft het afgelopen jaar meerdere keren op nummer 1 gestaan en heeft sinds zijn solocarrière veel betekend voor de Nederlandse HipHop scene. Wij zijn achter een aantal weetjes gekomen over deze handsome tattoo boy. Wist jij dit?

Wist je dat…

…Bizzey’s echte naam Leo Roelandschap is? Dat is niet echt een naam voor een rapper nee. Bizzey is daarentegen een goede artiestennaam!

…hij in 2016 afscheid heeft genomen van de groep Yellow Claw? Door het touren in Amerika zag hij zijn familie niet zo vaak als hij zou willen. Hij wilde stoppen om meer tijd met zijn gezin door te brengen en een solocarrière te beginnen.

…Leo zijn eerste rap schreef op zijn 15evoor zijn Engelse vakantieliefde? Hij hoopte daarmee door te breken in Engeland, maar dat ging helaas niet zoals hij had gehoopt.

…hij op de eerste date met zijn vrouw Renée, 20 euro van haar leende om te kunnen tanken? Haha, nu kan hij Balenciaga schoenen voor haar kopen.

…Bizzey in eerste instantie niet met Famke Louise wilde samenwerken? Hij dacht: ‘Dat is misschien meer iets voor iemand anders’, maar veranderde later van gedachte: ‘het is eigenlijk wel heel sick dat ze mij er echt bij wilde betrekken.’

View this post on Instagram

#DELEVEN

A post shared by Brooks (@bizzey) on

Beeld: Instagram

LEES OOK: