Slapen

Meiden met deze sterrenbeelden slapen het slechtst

Niet kunnen slapen is écht the worst. Je kunt geen oog dichtdoen en je kunt maar geen lekkere slaappositie vinden. Niets lijkt op dat moment te werken en de volgende dag val je bijna in slaap op school, oeps! Overkomt dit jou ook wel eens? Dan zit jouw sterrenbeeld hier waarschijnlijk tussen.

Ram

Meiden met het sterrenbeeld ram houden eigenlijk helemaal niet van slapen! Jullie zijn heel avontuurlijk en vinden slapen eigenlijk maar saai. Je bent een kei in nadenken en dat is ook precies wat jij de hele nacht doet. Soms lig je uren te staren naar je plafond, maar dat leidt soms ook tot hele creatieve ideeën!

Tweelingen

Oeps, jij houdt totaal niet van een vaste routine waardoor je eigenlijk geen vast dag- en nachtritme hebt. De ene keer moet je écht even die serie op Netflix afkijken, waardoor je weer tot middennacht opblijft en de andere keer ben je om acht uur s ’avonds supermoe…

Maagd

Ook jouw sterrenbeeld zit ertussen! Jij bent waarschijnlijk een echte planner en je gebruikt de tijd in je slaapkamer om al je lijstjes in je hoofd nog even na te lopen. Je denkt vaak aan hoe de dag verliep, maar ook aan morgen én misschien aan volgende week. Door al het denken vergeet je soms dat het belangrijk is om te ontspannen. Let it go, girl!

Lees ook:

Beeld: Unsplash / Bron: Vriendin.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen