voyagers

Movienight filmtip: Voyagers op Prime Video

Wat gebeurt er als een een groep kinderen samen opgroeit in een ruimteschip? Dat zie je in de nieuwe spannende film Voyagers!

Voyagers

In de nabije toekomst worden 30 jongeren onder leiding van dr. Richard (Colin Farrell) de ruimte in gestuurd voor een missie om te gaan wonen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher (Tye Sheridan) en Zack (Fionn Whitehead) na 10 jaar ontdekken dat ze worden gedrogeerd om rustig te blijven, roepen ze op tot rebellie. Wanneer dr. Richard op mysterieuze wijze komt te overlijden (de enige volwassene aan boord), ontstaat er totale chaos. De bemanning van het ruimteschip verandert al snel in een losgeslagen groep tieners, die zich afvragen of het buiten – waar zich misschien wel buitenaardse wezens bevinden – of tóch binnen op het schip gevaarlijker is.

Voyagers is een nieuwe film van Divergent-regisseur Neil Burger en zit vol coole acteurs, zoals Lily-Rose Depp (Tusk, én de dochter van Johny Depp!), Tye Sheridan (Ready Player One) en Fionn Whitehead (Dunkirk)!

Dsc 3914.dng

Trailer

Alvast een voorproefje krijgen? Check hieronder de trailer! Wedden dat je zo snel mogelijk dat filmavondje met je besties wil inplannen? Voyagers is vanaf vandaag (17 juni) te zien op Prime Video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Rens Bulsink
  Rens Bulsink
  Reactie: Die film van Voyagers is een rare film. Dit moet je niet vertrouwen zoals in het echte leven gebeurt van kinderen en het kan ook niet in de toekomst van de mensen overkomen.
  Beantwoorden
 • Williamcax
  Williamcax
  Reactie: senior dating site [url="http://datingonlinecome.com/?"]plenty of fish dating site sign up[/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen