Famke Louise zoenend

New Music Friday met Famke Louise, Billie Eilish en meer

Het lijkt wel alsof alle coole artiesten vandaag nieuwe albums uitbrengen, want deze New Music Friday staat bomvol met compleet nieuwe albums. We love it! Welke is jouw fave?

Famke Louise – NEXT!

Yay, onze girl Famke Louise heeft haar eerste eigen album uitgebracht en die is supertof! Op het album staan een aantal songs die we al kennen, maar ook nieuwe nummers zoals Laten Zien. Benieuwd? Check de song hieronder.

Paul Sinha – Dromen

Famke is niet de enige Nederlandse artiest met een compleet nieuw album; ook Paul Sinha heeft vandaag zijn album uitgebracht. Op het album horen we meerdere toffe songs, maar wij zijn misschien wel het meeste fan van de samenwerking met Tabitha in het nummer Garderobe.

Billie Eilish – Therefore I Am

Heck yes, de coole sound van Billie Eilish is back! De girl heeft een nieuwe song uitgebracht en haalt daarin uit naar haar haters. De girl laat weten dat ze zich niks aantrekt van de bodyshamers waar ze helaas veel mee te maken heeft. You go, girl!

BENEE – Hey u x

Deze stoere girl ken je waarschijnlijk wel van haar viral hit Supalonely. De babe heeft nu een compleet album uitbracht (het is wat vandaag met al die toffe albums!). Bij het nieuwe nummer KOOL hoort een toffe videoclip waarin BENEE rondloopt als een Sims-poppetje. KOOL!

Lees ook:

Beeld: Instagram @famkelouise_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen