New music Friday

New music Friday met Famke Louise en meer!

Het is alweer vrijdag, dat betekent tijd voor New music Friday. Wij hebben een paar toffe tracks en albums op een rijtje gezet. Dit keer van alleen maar Nederlandse artiesten! Lees snel verder!

Sexy Loca

Het is zover! Famke Louise heeft al een tijd geleden laten weten dat er een nieuwe song van haar samen met Afro Bros uit zou komen nu is het zover. De song Sexy Loca gaat over Famke die best wel sexy en gek is.. en nu overal te beluisteren. De videoclip check je hieronder:

Bon Dia

Aliyah Kolf heeft samen met Architrackz en producer Izzy het nummer Bon Dia uitgebracht. De videoclip is opgenomen in Suriname. De girl gaat binnenkort ook een nieuw album uitbrengen. Wij zijn erg benieuwd naar het album!

 Ewa

Rappers Josylvio, Ashafar en producer Monsif hebben het nummer Ewa uitgebracht. De song heeft nu al meer dan 100.000 streams op Spotify. Binnenkort is Josylvio ook te zien in de film Suriname. Wauw, goed bezig!

Steenbok

Rapper Bko heeft na 2jaar weer een nieuw album uitgebracht Steenbok. Op het album zijn veel verschillende samenwerkingen met onder andere artiesten als Cho, Yung Nnelg en nog veel meer! Ga je het album beluisteren?

Only

Sxteen en Zefanio hebben hun eerste samenwerking binnen! De boys hebben het nummer Only samen met producers CRZY en Shafique Roman uitgebracht. Wij vinden het nummer lekker klinken! Jullie ook?

Wat vind jij van New music Friday?

Beeld: Instagram @bko.music, @famkelouise_

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen