Famke Louise vriendinnen new music friday daten famke Louise nieuwe song

New Music Friday met Lady Gaga, Famke Louise en meer!

Het is weer tijd voor een new music Friday met onder andere Famke Louise en Lady Gaga! Wij hebben een paar toffe tracks voor jou op een rijtje gezet. Check hier de nieuwste songs van je favo artiesten.

Liefste, Ken Je Mij – Bente Fokkens

Je kunt Bente kennen uit films zoals Misfit en Kappen! maar de girl kan ook zingen! Dat bewijst ze met haar eerste single Liefste, Ken je Mij. Wij hadden de eer om haar te spreken over haar eerste EP en nog veel meer. Check it out!

Rain On Me – Lady Gaga en Ariana Grande

De twee queens in de muziek bundelen hun krachten met deze nieuwe song Rain On Me. De nieuwe song van Lady Gaga en Ariana Grande heeft een lekker uptempo beatje en wij zien onszelf wel dansen op dit hitje deze zomer. Love it!

Jouw Moment – Famke Louise

Wauw, zo’n gevoelige song zijn we niet gewend van Famke Louise, but we love it! Wat klinkt haar stem prachtig zo en wat een mooi, real liedje. Good job, girl! De girl vertelde eerder al dat het niet zo goed met haar ging en we denken dat deze song daarop gebaseerd is.

Oeh jij – Yxny Le en Delany

Met deze song van Yxny Le en Delany komen we meteen in de tropische sferen. We love the vibe en de tekst is ook nog eens superromantisch. #welikey

The Truth ­– Kygo, Valerie Broussard

Dit liedje van de Noorse dj brengt ons meteen in totale festival vibes. Wij willen dansen op deze song! Voor nu houden we het maar op een dansje in de zon in onze tuin, hihi.

Ik Wil Dansen – Froukje

We get it Froukje, wij willen ook dansen! Deze song verwoord perfect hoe wij ons op dit moment voelen: we wanna dance!

Nog meer leuke liedjes luisteren? Check dan onze andere New Music Fridays!

Beeld: Instagram @famkelouise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk liedje vind jij het leukste?

Gerelateerde artikelen