Instagram selena gomez in tranen billie eilish everything I wanted bipolaire stoornis doneert New music Friday Selena Gomez forever alone

New music Friday met Selena Gomez en meer!

Het is weer tijd voor een new music Friday! Wij hebben een paar toffe tracks voor jou op een rijtje gezet. Check it out.

Feel Me

Zangeres Selena Gomez heeft net haar album Rare uitgebracht, maar dit weerhoudt de girl er niet van om nog meer muziek te maken. Feel Me is haar nieuwste track and we love it.

Zeldzaam

Tabitha brengt samen met Ronnie Flex het nummer Zeldzaam uit. De twee hebben een hele goede band en hebben ook al eerder nummers met elkaar gemaakt. Dit wordt zeker ook een hit. Wij zijn fan!

Love You Better

Julian Jordan en zijn girlfriend Kimberly Fransens hebben samen de song Love You Better uitgebracht. Hoe leuk is dat?! Het is een superlekker nummer, waar je gelijk een dansje op wil doen. Heb jij de song al geluisterd?

Laat

Ben jij fan van Bokoesam? Dan is dit jouw lucky day, want de rapper heeft samen met Jack Shirak de song Laat uitgebracht. De boys hebben ook een toffe videoclip gemaakt. Check it out!

Old Me

5 Seconds of Summer heeft het nummer Old Me uitgebracht. De band heeft een lyrics videoclip uitgebracht met foto’s van vroeger. Super cute!

Beeld: Instagram @bokoesam, @selenagomez

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen