verslaafd aan tiktok herkennen-tiktok-types TikTok-pranks

Om déze 6 redenen ben jij zo bizar verslaafd aan TikTok

Iedereen is massaal verslaafd aan TikTok. Dat is niet eens zo gek als je deze redenen zo op een rijtje ziet. Is het ook herkenbaar voor jou, girl?

TikTok weet precies wat jij leuk vindt

Bijna alle video’s die je tegenkomt vind jij superleuk! Hoe dat komt? TikTok toont content gebaseerd op jouw kijkgedrag. Skip je een video meteen, dan krijg je minder van dit soort video’s te zien. Blijf je juist kijken of speel je ‘m opnieuw af, dan zal TikTok juist proberen meer van dit soort video’s te tonen. Handig, toch?

Leuke muziek

We love alle megaverslavende songs op TikTok! ‘Didn’t even notice, no punches left to roll with.’ Oops, die zit nu de hele dag in je hoofd. #sorrynotsorry

Korte video’s

De video’s zijn meestal rond de tien seconden lang. Daardoor kun je héél veel video’s achter elkaar bekijken. Fun!

Je video’s worden écht bekeken

Het algoritme van TikTok zit anders in elkaar dan bijvoorbeeld die van Instagram. Op TikTok heb je geen volgers nodig om bekeken te worden. Ook weleens fijn!

Funny filters

De filters op Snapchat vonden we al best leuk, maar die op TikTok zijn al helemaal fabulous! Ze zijn bijna even verslavend als de app zelf, hihi.

Het wordt nooit saai

De app is supersimpel en daardoor ook heel chill! Geen menu’s, lange teksten of advertenties. Zeg eerlijk: hoe vaak val jij wel niet scrollend in slaap?

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen