spencer hastings troian pll update

Pretty Little Liars countdown: nog 2 nachtjes!

Spoiler alert! Pssst… Heb jij nog niet alles gezien van de awesome serie Pretty Little Liars? Ga dan snel even de seizoenen bingewatchen en lees daarna dit artikel pas!

OMG! Het laatste Pretty Little Liars  seizoen is ein-de-lijk begonnen in Amerika en over 2 nachtjes kunnen wij ook weer genieten van de Liars! Maarreh, weet jij nog wat er allemaal in de 7 vorige seizoenen is gebeurd? Tijd voor een update met deze keer Spencer Hastings in de spotlights!

Are you okay?

Spencer is een van de mysterieuze karakters van de serie. Ze zat zelf in het A-team, heeft megaveel geheimen én is superslim. Maar kunnen we in seizoen 7B ook nog genieten van Spen? Want in de laatste episode wordt de girl neergeschoten en it doesn’t look good! Het PLL team heeft ook de eerste minuut van de aflevering online gezet en hier zien we Spencer in een ambulance… Maarreh, wij denken (en hopen) dat het goed komt met de girl!

Spoby

Toby Spencer

Spencer en Toby zijn supercute samen. Er is alleen een klein probleempje: Toby is verloofd met Yvonne Phillips! En, thats not all, want Toby heeft ook een heel heftig auto-ongeluk gehad in de laatste episode. We weten dus niet eens of Toby nog wel leeft! Maar hoe perfect zou het zijn als Spencer en To uiteindelijk allebei het ziekenhuis uit komen én weer verliefd worden!

Uber A
Spencer A

Zou Spencer dan echt uber A zijn? Veel kijkers denken van wel! We weten dat Spencer een crazy side heeft, ze werd zelfs opgenomen in Radley. Enneh, Radley is ook de plek waar veel verborgen aanwijzingen zijn en waar A zich thuis voelt….

Ook is er iets weirds aan de hand met Spencers familie, want hoe zit het nu precies met Mary Drake? Ze lijkt iets te veel op Jessica DiLaurentis en beweert Spencers moeder te zijn! We need answers!

Het laatste PLL seizoen is vanaf 24 april elke maandag te bekijken op Netflix!

LEES OOK: Troian was onzeker over haar rol in Pretty Little Liars

Beeld: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat was jouw fave episode?

Gerelateerde artikelen