pll countdown season 7

Pretty Little Liars countdown: nog 4 nachtjes!

Spoiler alert! Pssst… Heb jij nog niet alles gezien van de awesome serie Pretty Little Liars? Ga dan snel even de seizoenen bingewatchen en lees daarna dit artikel pas!

OMG! Het laatste Pretty Little Liars  seizoen is ein-de-lijk begonnen in Amerika en over 4 nachtjes kunnen wij ook weer genieten van de Liars! Maarreh, weet jij nog wat er allemaal in de 7 vorige seizoenen is gebeurd? Tijd voor een update met deze keer Hanna Marin in de spotlights!

Love life

Hanna Caleb

Hanna was verloofd met Jordan, maar dat liep niet helemaal lekker. Ze heeft de ring weggegooid en is he-le-maal klaar met de boy! Maar, de beauty houdt dit nog even geheim en heeft het alleen tegen Spencer, Aria en Mona verteld. Why, Han, why?

Tussen Hanna en lover Caleb is het ingewikkeld. De twee hebben een on-off relatie gehad en hebben zelfs gezoend terwijl Hanna nog verloofd was… Op dit moment zijn ze niet bij elkaar. Wij hopen of course dat Haleb in seizoen 7B gewoon weer een setje wordt, want de twee zijn perfect together!

Cliffhanger

Hanna Cry

In de laatste episode zien we hoe Hanna Noel ontvoert. De liar weet zeker dat Noel iets te maken heeft met de berichtjes en wil dat de boy alles vertelt. Ze bindt Noel vast en bedreigt hem…  Alleen Mona en de Liars weten hiervan en hopelijk blijft dat zo!

Ditzelfde geldt voor het ongeluk met Elliott Rollins! Hanna zat achter het stuur toen de Liars de badboy aanreden, dus dit kan nog wel eens een vervolg hebben in seizoen 7B!

Instagram

‪Liar to the end. #PLLEndGame ‬

A post shared by Pretty Little Liars (@prettylittleliars) on

Is Hanna misschien A? Fans denken van wel! Het Instagram account van PLL heeft namelijk een hele obvi hint gepost. Ze plaatste van elke Liar een foto met een caption voor het nieuwe seizoen. En wat denk je dat er onder Hanna’s pic staat? ‘Liar to the end’. Zou dit betekenen dat Hanna tot het einde blijft liegen en daarom misschien wel A is? Wij zijn benieuwd!

Het laatste PLL seizoen is vanaf 24 april elke maandag te bekijken op Netflix!

Beeld: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kun jij ook niet wachten op seizoen 7B?

Gerelateerde artikelen