Secret Sunday met Bibi Breijman

Time to tell some secrets! Op zondag delen we de geheimen van celebs met jullie. Ook dit keer hebben wij weer het web afgezocht en zijn we achter een aantal secrets gekomen over de nieuwe mama Bibi Breijman!

Navelpiercing

Bibi heeft op haar 10e haar eigen navelpiercing gezet. WTF, auw! Ze had het verdoofd met ijs en heeft nu nog een goed litteken van de piercing. Ze zegt ook dat het zeker geen aanrader is en dat haar moeder er totaal niet blij mee was.

Oh God Omg GIF by AMAs - Find & Share on GIPHY

Litteken

De girl heeft een litteken onder haar lip. Dit komt omdat ze op haar 6e een blik hondenvoer openmaakte en die schoot tegen haar kin aan.

Kid Fail GIF - Find & Share on GIPHY

Voeten

De girl heeft echt mini-voeten! Ze vertelde ooit in een video dat ze maat 34 heeft. Wow! Vet chill, want kinderschoenen zijn veel goedkoper, haha.

Joey Omg GIF - Find & Share on GIPHY

BF Waylon

Zij en d’r boyfriend Waylon hebben volgens haar niet echt veel gemeen. Ze zijn echt twee tegenpolen en ze denkt dat het daarom zo goed werkt.

Bart Arens Songfestival GIF by NPO Radio 2 - Find & Share on GIPHY

Sterren springen

Het gekste wat ze ooit heeft gedaan is volgens Bibi dat ze heeft meegedaan aan het programma Sterren Springen, omdat het eigenlijk vet gevaarlijk is.

Training Falling GIF by Bayerischer Rundfunk - Find & Share on GIPHY

Beeld: Instagram, Giphy

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen