Secret Sunday met Demi Lovato

Yas, het is weer tijd om geheimen te onthullen. Vandaag hebben we babe Demi Lovato voor jou klaar staan. De girl is nu hard bezig met het herstellen van haar overdosis. But she’s doing really good! Nu is het tijd om haar secrets te onthullen…

#1 Worldwide

De girl is van Italiaanse, Spaanse, Mexicaanse en Ierse afkomst, wow! And she’s gorgeous.

#2 Gepest

Demi is vroeger veel gepest. De girl werd zelfs zo erg gepest, dat ze thuis les kreeg en niet meer naar school ging. In 2009 ontving de girl haar diploma en werd ze woordvoerster van de anti-pest organisatie PACER.

#3 Acteren

We kennen Demi voornamelijk door haar zangkunsten, but de girl begon op haar zevende al te acteren. Zo was ze te zien in de serie Barney and Friends, Prison Break en As the Bell Rings.

#4 Heart attack

Met de song Heart Attack wil de girl mensen een hart onder de riem steken. Demi heeft zelf veel meegemaakt en ze weet ook dat zij niet de enige is die dingen meemaakt. De girl heeft zelf te maken gehad met eetstoornissen en zelfverminking. So sad…

#5 Good heart

Aw, Demi heeft echt een good heart. De girl is niet alleen bezig met het maken van muziek, ze is ook volop bezig met liefdadigheidswerk. Ze zet zich in voor LHBTI-rechten en ze vraagt aandacht voor de geestelijke gezondheidszorg.

Beeld: Giphy, BrunoPress

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen