Secret Sunday met Lil’ Kleine

Sunday means secrets! Wij hebben het internet weer afgezocht en zijn achter leuke weetjes gekomen over weer een nieuwe celeb. Dit keer gaan ze over een van de grootste rappers van ons land, naja niet letterlijk, hihi. Lil’ Kleine verovert  de hitlijsten met zijn heerlijke muziek, maar wat weten we nog niet over hem? Let’s find out!

Acteren

Lil’ Kleine aka Jorik speelde als 10-jarig jongetje een rol in de film Diep. Wow, schuilt er misschien nog steeds een acteur in hem en zien we hem ooit nog een rol spelen?

Daddy’s boy

De boy is een echt papa’s kindje. Als hij alleen maar over zijn vader begint te praten, springen de tranen al in zijn ogen. Aw, dat is wel heel cute.

Skeet Ulrich Hug GIF - Find & Share on GIPHY

Rugklachten

Lil’ Kleine heeft van zijn 2e tot zijn 5e een korset moeten dragen. De boy had een goedaardige vorm van bloedkanker, wat schade aan zijn rug aanbracht. Hij heeft nog steeds een groot litteken op zijn rug zitten. Wow, heavy!

Harry Potter Wow GIF - Find & Share on GIPHY

Tattoo

Hij en zijn vriendin hebben elkaars namen getatoeëerd op hun polsen. Jorik heeft (best groot) Jaimie staan en Jaimie Jorik. Dat is wel een hele grote stap!

Season 3 Tattoo GIF by Bachelor in Paradise - Find & Share on GIPHY

Kledingmerk

De boy is zijn eigen kledinglijn begonnen. De lijn heet Jorik en zal vanaf februari verkrijgbaar zijn. Hou hem dus in de gaten!

Better Call Saul Clothes GIF - Find & Share on GIPHY

Beeld: Instagram, YouTube, Giphy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen