This weeks Secret Sunday gaat over Rockstar rapper Post Malone. De boy gooit de hitlijsten vol met zijn heerlijke songs, maar eigenlijk kennen we hem niet zo goed. Daar gaan we verandering in brengen. Het web is weer afgespeurd en de nodige secrets zijn gevonden. Kun jij een geheim bewaren?

Real name

Post’s echte naam is Austin Richard Post. Maar dat vond hij niet cool genoeg als rapper. Toen hij 14/15 jaar was gebruikte hij een online rap name generator om een rap-naam te vinden. Hij vulde zijn achternaam in en daarbij kwam toen Malone uitrollen. That makes Post Malone!

Oh My God Wow GIF - Find & Share on GIPHY

Guitar Hero

Zijn liefde voor gitaar spelen is gekomen door het spel Guitar Hero. Sindsdien is hij een gitaar master!

Guitar Love GIF - Find & Share on GIPHY

Tattoos

De boy zit onder de tattoos, zelfs in zijn gezicht! But dat is niet altijd zo geweest natuurlijk. Hij werd geïnspireerd door Justin Bieber. Toen hij hem ontmoette in de studio vroeg Post hem of de tattoos pijn deden. Justin zei van niet dus Post Malone ging er gelijk voor. De rapper zegt wel dat Justin loog en ze soms best pijn doen. Maar wie mooi wil zijn, moet pijnlijden, toch?

Wink GIF by Post Malone - Find & Share on GIPHY

Autotune

In een interview met Jimmy Fallon vraagt Jimmy hem of hij het zangtalent van zijn moeder heeft. Waarop Post Malone zegt: ‘Nee man dat is gewoon autotune.’ Heel veel mensen denken dat de boy zo van zichzelf klinkt maar hij verzekerde Jimmy ervan dat hij dat niet zelf is, haha!

Shocked Not Safe For Work GIF - Find & Share on GIPHY

Rich post

Nee Rich Post is niet zijn bijnaam, verre van. Dit is wat veel mensen denken, maar Rich post is de naam van zijn vader. Wat een coole naam, right?

Tonight Show Lol GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon - Find & Share on GIPHY

Beeld: Instagram, Giphy

LEES OOK: