It’s time for secrets! Zondag is de dag waarop wij geheimen met jullie delen. Deze keer zijn het de secrets van zangeres Zara Larsson. De girl is living her best life. Ze bracht een tijdje terug haar geweldige single Ruin My Lifeuit en heeft een te knappe BF. Wij hebben het web afgezocht en zijn achter een aantal geheimpjes gekomen over de girl. Ssstt niet doorvertellen hoor.

Wist je dat…

…Zara de Zweedse versie van Hollands got talent won in 2008? Op 10-jarige leeftijd blies ze de jury omver met Whitney Houston’s The Greatest Love Of All. Wow!

…de girl studeerde aan The Royal Swedish Ballet School als kind? Zara wilde afgestudeerd danseres worden. De opleiding heeft ze dan ook afgerond terwijl ze al bezig was met haar muziekcarrière. Petje af hoor Zara!

…ze gelooft dat je leven pas begint na je 25e? Why girl?

…Zara de grootste Beyonce fan is? Ze tweette een keer dat ze Beyonce’s benen altijd wil knuffelen als ze haar ziet optreden. You are crazy Zara!

…de girl haar boyfriend Brian Whittaker vond op Twitter? Met hulp van haar fans kwam ze achter zijn Instagram account en nu zijn de twee een koppel. Modern love, haha!

Luister hier naar haar laatste single:

Beeld: Instagram, YouTube

LEES OOK: